De werkwijze van
Fit met Anne - Voedingscoach

Mijn werkwijze is als volgt:

Kennismakingsgesprek

Tijdens een kennismakingsgesprek vraag ik naar jouw hulpvraag en jouw situatie. Samen kijken we naar de trajecten en beslissen we welk traject bij jouw situatie past.

Intakegesprek

We beginnen met een uitgebreid gesprek waarin we jouw doelen, levensstijl, eetgewoonten en eventuele medische geschiedenis bespreken. Dit helpt mij om een goed beeld te krijgen van jouw situatie.

Analyse

Op basis van een intakegesprek analyseer ik jouw huidige voedingspatroon en levensstijl. De analyse is nodig om een persoonlijk en succesvol plan op te stellen.

Opstellen van een plan

Ik ontwikkel een gepersonaliseerd plan dat past bij jouw doelen, behoeften en voorkeuren.

Coaching

Gedurende het proces bied ik voortdurende ondersteuning en begeleiding. We komen regelmatig bijeen om de voortgang te bespreken, een lichaamsanalyse te doen, vragen te beantwoorden en eventuele uitdagingen aan te pakken.

Aanpassingen

Indien nodig passen we het plan aan op basis van jou. Dit zorgt ervoor dat het plan effectief blijft en goed aansluit bij jouw behoeften.

Educatie

Ik voorzie je van informatie over voeding, gezondheid en levensstijl, zodat je beter begrijpt waarom bepaalde keuzes belangrijk zijn en hoe je ze op lange termijn kunt volhouden.

Doelbereiking en onderhoud

Samen werken we naar het bereiken van je doelen. Zodra deze zijn behaald, blijf ik beschikbaar voor periodieke check-ins om ervoor te zorgen dat je de positieve veranderingen in stand houdt.

Kortom, mijn werkwijze als voedingscoach omvat individuele begeleiding, advies en motivatie om jou te helpen een gezondere levensstijl te bereiken en te behouden.

Naast de contactmomenten die wij regelmatig hebben, zal ik gedurende het proces altijd binnen 24 uur jouw vragen beantwoorden.

Ik kijk ernaar uit om jou te helpen, zie ik je snel?

Fit met Anne - meloen

Anne